Selecteer een pagina

Alles verandert

Hoe we communiceren. Hoe we samenwerken. Hoe we onszelf organiseren. Vaardigheden en competenties als mediawijsheid, creatief denken, probleemoplossend en zelfsturend vermogen zijn belangrijker dan ooit geworden.

4Kelvin helpt mensen bij het ontwikkelen en integreren van deze vaardigheden in hun dagelijkse werkpraktijk. Ons hart gaat uit naar  projecten waarin overheid en ondernemende mensen met duurzame, culturele en sociale initiatieven samenwerken.

Van korte workshops tot complete leergangen, van inspiratiesessies tot volledige inspiratiecampagnes, met directie-advisering, procesbegeleiding en -coaching of als ad interim. Maar altijd met praktische instrumenten specifiek voor de overheid, het bedrijfsleven, voortgezet onderwijs en het beroepsonderwijs.